Väikese eelarve renoveerimine näitab Lofti Pariisi võlu

Väikese eelarve renoveerimine näitab Lofti Pariisi võlu
Allen and Betty Harper
Meeskond Autorite
Allen and Betty Harper
Perekond Kuldne Käsi
Hinnang:
5

See 130 ruutmeetrit (1399 ruutjalga) kodu asub Ida-Pariisis, Prantsusmaal. See kujundas Maxime Jansens 2014. aastal ja sellel on väga omapärane struktuur. Lahtris on väga vähe aknaid ja mõnedel tubadel ei ole väliskülje otse avausi.

Kliendi peamised taotlused olid võimalikult vähe vaheseinad ja kasutada läbipaistvaid seinu nii palju kui võimalik. Mõlemad taotlused on suunatud sisustuse avamisele ja sisemise valguse suurendamisele.

Kaks terrassi olid täielikult katuseaknad ja nende integreerimine avatud põrandakavasse lisandus looduslik valgustus ruumi. See oli väike eelarve renoveerimine ja arhitekt otsustas kasutada toores viimistlusi. Selle tulemusena on interjööri funktsioonid kokku tellistest seinad ja sambad.

Elutoas ja köögis on nüüd sama tsoon. Seinad, mis eraldavad seda, on kõrvaldatud, näidates vaid kandekolle. Istumisalal on mitmed suured aknad, mis jäid katmata.

Köögil ei ole aknad ja pealegi on ka nurgakivi. Kuid see ei ole tumedad ja sünge ruumid tänu katuseaknad.

Suured veergud jagavad avatud põrandaplaani erinevates tsoonides. Köögi ja elutoa vahel on söögituba. See saab valguse kõrvuti asetsevatest ruumidest. Köögil on sinine aktsent seina, mis on terve sotsiaalse ala jaoks julge värvi värv. Mööbel on lihtne ja natuke maalähedane-tööstuslik. Keraamiline betoonkeraamik koos ujuva saaraga pakub seda ruumi eriti huvitava väljanägemisega.

Saar kahekordistab baarina, mis toimib köögi ja söögisaalide ning eluruumide vahel asuva ruumijaoturina. Huvitav disainilahendus oli jätta enamiku seinte avamine. Disainer ei jätnud neid seinakinnitusega kappide külge, säilitasin sisekujunduse helge ja õhulise. Sinisel seinale paigaldatud riiuliplokk võimaldab värvi läbi riiulite läbi tungida, mängides kontraste ja tekstuure.

Veelkordne sümptom
  • Glamuur üksikasjades - 12 oksjonit OOOOX
  • Bratislava 516-ruutjalise suu korteri eelarve renoveerimine
  • Vana maja saab oma võlu pärast kunstilist renoveerimist

Söögitoa pindala on mõnes mõttes lava keskele, olles kõigi ülejäänud tsoonide vahele üleminekuala.

Teine katuseakna kaetud ruum muundati kodukontoriks. See on laud, mida toetavad kaks betooni- ja puidust pingid. Ta seisab tekstureeritud, toores seina ees. Kõik ladustamiseks siin on pikk seinale monteeritud üksus, mis on jagatud viieks Cubbies failide ja kontoritarbed.

Kahe laste magamistoas on klaasist seinad, mis on mõeldud valguse läbimiseks ruumidesse. Nad on mõlemad väga lihtsad, minimaalse värvipaletid põhinevad valgetel. Väikesed seinakinnitusega uksepatjad ja peatoe puudumine annavad ruumile avatud, lõpetamata välimuse.

Ühes magamistoas on mõlemad tõesti kaunid narid. Trepp ja riiete kombinatsioon muudavad lisamööbli ruumis mittevajalikuks. Lisaks on alumisel voodil sisseehitatud sahtlid.

Peidetud kahe magamistoaga taga on vannituba. See on väike, kuid kohmakas ruum, millel on peegli kohal vasest toruliitmikud ja samalaadsete omadustega käterätikuhoidja. Veel kord on hoidmine minimaalne ja avatud riiulite kujul.