Kodu ümberkujundamine Londoni üleujutuste valgustusseadmetega

Kodu ümberkujundamine Londoni üleujutuste valgustusseadmetega
Allen and Betty Harper
Meeskond Autorite
Allen and Betty Harper
Perekond Kuldne Käsi
Hinnang:
5

Mõelge kodu ümberkujundamisele, et hoida vana, nautida kõiki uusi inspireerivaid funktsioone. See Londoni elukoht, kes elas Londonis, palus stsenaariumide arhitektuuril oma kodusid Londonis ümber kujundada. Neil oli vaja oma kodukontori jaoks uus kujundus. Kuna neil oli kodus tumedad nurgad, mida nad vaevalt kasutasid, oli arhitekti ülesanne tuua nendes nurkades uut elu, avades ruumi looduslikule valgusele.

Londoni kodu ümberkujundamine ühendab tänapäevase kujundusega olemasolevad struktuurid, et pakkuda vanema kodu uuendatud versiooni. Arhitektid ütlevad, et "maja oli varem tagaosa halvasti tehtud ja isoleerimata talveaed üles tõstetud kolme astmest tagase aia ja tagumise laiendusega lisalad.”

Kodu ümberkujundamine hõlmas vanade ruumide ümberkujundamist ja uute loomist. Kõik need sekkumised viisid välja kutsuva, särav ja elegantse atmosfääri. Matt Claytoni fotodest näeme, kuidas maja sees ja väljas on ühendatud. Arhitektid juhendavad meid projekteerimisprotsessi käigus:

Me kasutasime jalgratta ladustamise eesmist külgpinda, nii et nad ei läbiks jalgratast maja kaudu. Sisenemisruum oli ümber kujundatud, et võimaldada sisseehitatud pink koos jalatsite ladustamisega allpool. Peidetud avatud tuletõkkeuks loob ainsa tõkke koos ülejäänud korruse avatud plaaniga. Vastuvõtupiirkond jäi maja ees. Varasemalt mittefunktsionaalse kamina kõrval asetsev sein sai lammutatuks, et oleks võimalik läbida ja vaadata kööki.Kamin sai asendatud kahepoolse akna kaminaga, nii et nii vastuvõtupiirkond kui ka köök saaksid sellest kasu. Ühe seina jaotus tagab privaatsuse dušširuumi ala esimesel korrusel ja samal ajal toimib ka ülemise paarina kahele kahele kassile, millel on juurdepääs peamisest trepist ülespoole. Köögipõrand on alandatud, et oleks võimalik vaimulik eraldamine ülejäänud piirkondadest, ja selle peeneteraline pealispinnaga täidetud betoon suurendab ümbritsevat valgust. Keskosa saar pakub täiendavat tööruumi ja paindlikkust ülejäänud ruumi jaoks, kuna köögilaud saab seda sulgeda ja varjata.

See sotsiaalne ruum avaneb läbi suurte lükanduste. Söögiruumi ja väliala aed vahel on ühendus, mis asetab Jaapani stiilis istekoha ja tööpinna aias välja. Suure katuseakna all saavad elanikud teada saada, et nende kodu uuendatakse vastavalt nende vajadustele. Laienev roheline katus avaneb vaatega aiale ja kutsub elama nii sees kui ka väljas.