Köök on alustanud Alpine Chalet ümberkujundamist

Köök on alustanud Alpine Chalet ümberkujundamist
Allen and Betty Harper
Meeskond Autorite
Allen and Betty Harper
Perekond Kuldne Käsi
Hinnang:
5

1980-ndate alpidemaja renoveerimisel võttis sisearhitekt Robert Bailey disainisõitu, mida ta ei oodanud. Alpi kalmistu ümberkujundamine, mis asub Kanadas Whistleris, algas väike, kuid kasvas ülespoole. Oma soovi muuta 1980-ndate aastate Whistleri puhkekoht terviklikuks ruumide kogumiks, mida nüüd kiidelda, hakkasid köök renoveerima.

See soov luua lõbusaid ruume ja privaatseid piirkondi, kus sotsialiseerumine ja lõõgastus käivad käsikäes, viisid välja kutsuvat puhkemajanduse disaini. Andmed sisaldavad elegantset ruumi. Ärritatud prantsuse tammepõrandad ja -laed, Calacatta marmorist köögi backsplashes ja Fond du Lac kivid asemel vana 1980-ndate oranž värvi puidust, mis kasutasid kujundada vana chalet.

Põhieesmärgiga luua üks primaarne lõbus ruum, algasime kõrvaldades piiratud vaheseinad aegade ajastut, et pakkuda õiget suurt ruumi, mis on piisavalt suur, et mugavalt paigutada väikese rahvahulga. Elamispind kahekordistus laiusega, välisilm lükkas 10 jalga välja. Uus klaasist sein näitab, et see on alpine seade ja annab puude seas ujuvat tunde.3500 ruutjalga köök laieneb nelja külalistemaja juurde, magamistuba magamistoas ja lastetoaline, kus on narivoodid, nii et äsja loodud suur tuba tõmbab kõik kokku üheks ruumiks. Rahustav mustvalge palett siseruumides võimaldab loodusel olla täht.”

Eeldatav põrandaplaan kujutas endast pere elustiili. Kohandatud detailid vastavad kohandatud sisustusele ja sulavad korralikult planeeritud kodukeskkonnas. Külglauad, magamistuba ja diivanid olid kujundanud sisekujundaja Robert Bailey, et kujundada individuaalsust. Omanikud aitasid kaunistada mõne mööbliesemega, mis räägib nende isiksustest: suurte lehmaautomaat ja metallist ja marmorist "Snoopy" lambid Flosist.

Teised tükid säravad fookuspunkte. Ümmarguse söögilaua kohal paiknev lühtrisse jääb igavesti sisse põlislooduse tegelane:Kogu Whistleri asukohta ümbritsev valgest vaigudest valmistatud lühterlakk lisab koduse võõrastemaja, samas kui lainurk-kõrgune virnastatud puidust torn seisab kamina jaoks valmis, oodates järgmisel õhtul alpi merelistumist.”

Ja õnnelikel klientidel oli see öelda oma särava Alpide aurukate kohta: "Tõstetud naastudele ja värske põrandaplaaniga värske põrandaplaan, sai meie pere dowdy 1980-ndate salongi uusaegne mägiste taandumine. Tänu tugevale keskendumisele meelelahutusele ja avarale uuele suurele ruumile sobib tänapäevane puhkekoht tänapäevani.

See muljetavaldav kahekorruseline Puhkemaja Okanagani järve kaldal on see, mis aitab veelgi paremini näha, kuidas sama Robert Bailey saab ruumi ja avatust panna.