Eco-Friendly Family House Texansi päikese all: roheline latern Residence

Eco-Friendly Family House Texansi päikese all: roheline latern Residence
Allen and Betty Harper
Meeskond Autorite
Allen and Betty Harper
Perekond Kuldne Käsi
Hinnang:
5

Kujutage ette, et elate selles 4 000 ruutjalas avatud kodus oma perega - kuidas te oma esimest nädalat siin veedate? Enne vastust sellele küsimusele on mõned asjad, mida peate teadma kaasaegse koju, mida tuntakse Green Lantern Residence. See asub Alamo Heights'is, San Antonio jõukas piirkonnas, Texas.

Kujutades avatud olemust ja võõrasta nii kuju kui ka kontseptsiooni looduslikku ümbrust, kujundas kodu San Antonio baasil stuudio John Grable Architects. Kodu säilitas vaatevälja Olmosi basseini ja kogudes vaateid San Antonio kesklinnale. Oma esialgse põrandaplaaniga jäi hoone: "Esialgse 1948. aasta rantšo stiilis kodu ühe korruse magamistoa osad jäid ja asetsevad uue ja ühe ja kahe avaliku ruumi lisanditega. "

Arhitektid valisid hoolikalt oma disainilahendused, pakkudes perekonnale oma visuaalselt atraktiivset privaatset taevast: "Esimesel korrusel muutuvad tasemed, tõusevad üle basseini piki peavoolu silla ja jälle tagasi köögist elutoas, pakkudes mängulist dialoog ja üleminek avalike ruumide vahel, isegi kui suuresti avatud põrandaplaan ja suured aknad teevad nende ruumide ühendamiseks üksteisega ja väljas. Lisaks sellele avaneb elutoas seinast-seina lükanduks, et laiendada ruumi basseini ja maastikku, mis pakub täiendavat vaba ruumi sõprade ja lähedaste lõbutsemiseks ja kogumiseks.

Bassein, mis ümbritseb basseini, elustab neid välistingimusi grotto-juga-niššiga, mis komplitseerib kogu hoovis elavate pärandpuude lahedat varjundit. See rütm peegeldatakse teisel korrusel kui "külgmisruumi" kokkukäivate uksejoodiste seeria, mis avaneb puidust varikatustest suurel väliterrassil, mis jälle liigub alla oma maastikukujulise rohelise katusega aias koos kümblustünniga võtab kesklinna vahemaid. "

Sisaldades jätkusuutlikke süsteeme nagu fotogalvaanilised paneelid, roheline katusesüsteem, hallivee saagikoristus ja LED-valgustid, ehitati kodune loodusliku disaini austamine: "Uus konstruktsioon oli mõeldud olemasoleva vundamendi taaskasutamiseks ja eelmise struktuuriga puit taaskasutatakse ja taaskasutatakse. Selleks, et toota ja vähendada päikeseenergia kasvu, võeti kasutusele passiivsed süsteemid, nagu näiteks õhusõidukid ja rippstruktuurid, samal ajal kui kogu projekt paigutati ehitamise ajal kogu ehitusplatsil leitud olemasolevate pärandibokside kaitseks. "

See roheliselt sertifitseeritud kodu sobib ideaalselt meelelahutuseks, lõõgastava pereelu elamiseks ja tervisliku ja jätkusuutliku lähenemisviisi hiilgamiseks linnakodanikele, mis on kõige elegantsem ja keskkonnasõbralikuma perega kõige olulisem kodu jätkusuutlikkus.

Enim Postitused

Häid Ideid

Kategooriad: