Vana mõis, mis poleeritud tänapäeva talumajapidamisse

Vana mõis, mis poleeritud tänapäeva talumajapidamisse
Allen and Betty Harper
Meeskond Autorite
Allen and Betty Harper
Perekond Kuldne Käsi
Hinnang:
5

Algselt ehitatud 1980ndatel, muutus see kunagi maalähedane ja vananenud mõis hiljuti kauniliseks kaasaegseks taandumiseks, mis on praegu. Hoone ei olnud mitte ainult renoveeritud, vaid ka laiendatud. Seda tegi Rios Clementi Hale Studios, multidistsiplinaarne disainifirma, mis asutati aastal 1985.

Stuudi interdistsiplinaarne ja ühine lähenemine tagab, et iga projekt on algusest lõpuni kaunilt mõelnud. Arhitektid ja disainerid otsivad alati uusi disainivõimalusi ja uusi viise, kuidas iga projekt paremaks muuta ja ületada kliendi ootusi. Nende keerukate disainiprobleemide lahendamise kogemus aitas neil neid muutusi hoolikalt planeerida.

Elukoht asub Los Angeleses, Californias ja selle renoveerimine lõppes 2014. aastal. Sellel maja on juba suurepärane orientatsioon vaatega kanjonile, nii et selles vaates ei muutunud midagi. Arhitektid valisid ka hoone originaalse jalajälje ja säilitasid katuse kõrgust ja sammu.

See aga ei tähenda, et maja ei muutuks väliskujunduse seisukohalt. Selle välimus muutus üsna natuke. Kõige tähelepanuväärsem omadus on vertikaalsete alumiiniumnurkade seeria, mis kaitseb siseruumide otsest päikesevalgust ja annab ka maja kaasaegse ja skulpturaalse välimuse.

Maja välispinnale kasutatud originaalmaterjalid asendati ka midagi uut. Katusetöödeks kasutati kiltkivi ja seestripatsi, mis jäi puhtale ja lihtsale välimusele, mis kuidagi säilitab ka natuke maja originaalset maalähedust.

Veelkordne sümptom
  • Contemporary Residence pakub suurepäraseid vaateid terrassilt
  • Tänapäeva nädalaüritus tervitas rahulikku maastikku selle disainis
  • Austraalia ranniku lähedal asuv kaasaegne retriiver

Hoone on T-kujuline ja seda ümbritsevad ilusad rohelised muruplatsid. Kruusariba kirjeldab maja jalajälge, eraldades selle maastikust. Suured konsooliga aknad pakuvad laialdasi vaateid ümbruskonnale ja toovad välja õues.

Peegeldav bassein ja valgustatud sild moodustavad sissepääsuala üsna keeruka ja dramaatilise vaatega. Maja sisenemisel ilmub paigutus koheselt. Keskruumide ruum ühendab kõik toad.

Varjupaigas asuvas risti asuvas tiibis on sellised omadused nagu külaliste tuba, jõusaal, garaaž, sõeluuringud, aga ka trepid. Kõik muud funktsioonid on korraldatud keskse koridori mõlemal küljel. Kantselei asub mezzanine tasandil.

Enamik tubasid hoidsid oma algset positsiooni majas, kuigi ka mõned muudatused tehti. Näiteks magamistuba võeti Edela-nurgast kinnisvara kirdesse. See on nüüd vaade basseinile ja maastikule kaugemale. Nüüd on ka kaks privaatset vannituba.

Sotsiaalsed alad on tuua ja avada. Katusekorterid illuminate elamispinnad, samuti magamistoad ja kaasaegne kunst kaunistama seinad lisades värvi ruumidesse. Vanad korstnad olid ümber ehitatud ja nüüd on see kaasaegsem ja lihtsam disain vastavalt ülejäänud sisekujundusele.

Lihtsus ja läbipaistvus määratlevad uue disaini ja atmosfääri. Arhitektid ja disainerid kasutasid kogu looduslikke tekstuure ja materjale ning töötasid pimedas tammes, kivist, metallist ja klaasist, eesmärgiga püüda mõnda maja originaalset võlu ja autentset iseloomu, andes samal ajal värske välimuse, mida selle omanikud tahtsid.

Enim Postitused

Häid Ideid

Kategooriad: