Skulpturaalne maja koosneb kolmest kastitaolistest kogustest

Skulpturaalne maja koosneb kolmest kastitaolistest kogustest
Allen and Betty Harper
Meeskond Autorite
Allen and Betty Harper
Perekond Kuldne Käsi
Hinnang:
5

Concrete Box House on üks neist ehitistest, mis näevad tänavalt nägematuks, kuid näivad olevat tõesti muljetavaldavad, kui näete seda tervikuna. Houston, Texases asuv maja, mis valmis 2015. aastal Robertsoni disaini poolt. Selle kogupind on umbes 270 ruutmeetrit (2900 ruutjalga). Struktuurselt koosneb hoone kolmest põhielemendist. Üks neist on betoonkastid, millest üks on puidust kasti ja teine ​​on betoonist seina, mis on mõeldud siseõue asetamiseks.

Arhitektide juhtimisel oli soov kasutada puhtaid materjale ja anda maja tugev skulptuurne kohalolu, seega ka nende sisemiste ruumide struktuur. Nad andsid ka maja ettevaatlikult kavandatud sissekäigu, mis asub kahe kattuva betooniseina vahel. Sisestage siseuks, et jõuate esiukse juurde. betoonisein loob intiimse ja tervitava õhkkonna.

Maja esikülg, tänava poole, on suletud ja praktiliselt ei ole aknad. See tagab maksimaalse privaatsuse majas, blokeerides kõik soovimatud vaated ja tähelepanu kõrvale. Muidugi, see ei tähenda, et siseruumid on tumedad ja sünge. Nad on tõesti heledad ja õhulised. Tagapaneelil on suured aknad, mis näevad vaateid sisehoovile ja aiale ning ühendavad siseruume looduses ja meeldivalt välitingimustes.

Veelkordne sümptom
  • Zenimaja, mis on jagatud kahe sildiga seotud eraldi mahuga
  • Pre-War'i maja on sildade ja aedadega ühendatud tellised
  • PinBalli maja - kaasaegne, skulptoriteostev elukoht

Peamine ruum on sotsiaalvaldkond. Selles on üsna kõrged laed ja see on särav ja avatud ruum, mis sisaldab mugavat salongi koos hubase L-kujulise sektsiooniga, avatud köögiga, millel on pikk saar koos pinkidega ja söögituba, mis asetatakse ees akna seina, et võtta ekspansiivseid vaateid.

Ülejäänud ruumid on tõesti hubased ja kutsuvad. Näiteks seal on väike tööruum, mida saab teisest põrandakavast eraldada lükanduste abil. See on nagu kodune kontor, mida saab vajadusel mugavalt varjata. Peamine põrand on põhimõtteliselt üks vaba ruum. Põrandatasandil on väikseid erinevusi kõrguses, mis aitavad funktsioone piiritleda. Ülemine tase on kaunistatud valge põhivärvina, mis annab ruumidele eredat kujutist hoolimata suurte akende puudumisest mõnel juhul.

Meile meeldivad kõik kohandatud disainielemendid, näiteks sisseehitatud lugemisosakond, tööruum, sotsiaalse piirkonna avatus ja erutavad andmed, mis teevad vannitoa ruumid ja magamiskohad tunnevad tervitust, hoolimata lihtsusest, mis määratleb kogu maja.