Kaasaegne mägikabiin koos Rustic Stone Shelli

Kaasaegne mägikabiin koos Rustic Stone Shelli
Allen and Betty Harper
Meeskond Autorite
Allen and Betty Harper
Perekond Kuldne Käsi
Hinnang:
5

Casa Vi on Sondrio linnas Itaalias romantiline salongi taganema. See hõlmab 75 ruutmeetrit ja 2015. aastal kujundas EV + A Lab Atelier d'architettura. Salongi ei ehitatud nullist. Projekt hõlmas tellistest ja kivist mahajäetud struktuuri muutmist kaasaegseks elukohaks.

Projekt nõudis konteksti hoolikat analüüsi ja kokkupuute võimaluste hindamist. See on seotud ühe kliendi soovidega, kes soovisid, et elutoas pakutaks rikkalikku looduslikku valgust.

Kabiin asub ligikaudsel 1000 meetri kõrgusel ja mägipiirkonnad tekitavad tavaliselt päikesevalguse ja loodusliku valguse probleeme. Arhitektide ja disainerite meeskond pidas enne mõnda kontseptsiooni tulekut uurima päikesevalgust ja ka mägise arhitektuuri tavapäraseid tehnoloogiaid ja meetodeid.

Halva valgustuse probleemi käsitleti lihtsalt ja nutikalt. Salongi põhjapaneel tõusis ja paigutati neli võrdse suurusega ava, mille eesmärk oli lüüa looduslikku valgust ja lasta tal siseneda sotsiaalsetesse ruumidesse.

See lahendus võimaldas meeskonnal luua ka kööginurga ja söögitoaga kahekordse kõrgusega mahu. See ruum valgustatakse ülesse läbi klaaside seeria.

Kabiin on korraldatud kahel tasandil. Esimesel korrusel on sissepääs, elutuba, köök ja vannituba, ülemisel korrusel on kaks magamistuba ja õppetööks kasutatav büroohoone. Kõik ruumid on täpselt määratletud, avatud ja heledad.

Veelkordne sümptom
  • Swan Valley'i rannikukabiin, mis on valmistatud peamiselt puidust ja kivist
  • Mountain Cabin üleilmne Rustic iseloomu ja käsitsi valmistatud ilu
  • Rustic Mountain Retreat

Ehitustööde remodelleerimisel otsustati arhitektid kasutada vanade ehitustehnikate ja -materjalide ümberkujundamist. Selline lähenemine võimaldas neil lisada esialgse rünnaku elemente uude salongi. Lisaks sellele tutvustas see ka stiilide huvitavat kontrasti. Salongi saab paigutada maapiirkondade ja linnade vahel, maapiirkondade ja kaasaegsete vahel.

Välimus on ehitatud kohalikust kivist kaetud raudbetoonist ja betoonist tellistest. See kajastab mõningaid traditsioonilisi mägimajandusi. Nende arhitektuur on tavaliselt jätkusuutlik. Kasutatavad materjalid pärinevad loodusest ja on pärit kohalikust päritolust. Lisaks on palju materjale, mis on kohapeal leitud ja mida kasutatakse nende ehitamisel.

Interjöör on teisest küljest linnakujuline ja lihtne ja kaasaegne. Puittalad ja teravad valged seinad pakuvad kõigile teistele ilusatele elementidele minimalistlikku ja stiilset tausta. Põrand kaetakse puiduga ja see lisab sisekujundusele sooja puutuja.

Rõhuasetus looduslikule valgustusele annab ruumi kaasaegse, värske ja õhulise tunnetuse ning samal ajal suurendab salongi energiatõhusust. Kogu kunstlik valgustus on lihtne ja ühendab vintage ja kaasaegseid detaile.

Sisekujunduses sisalduvad paljud funktsioonid olid tellimusel tehtud. Nende hulgas on vannitoamööbel ja tarvikud, mis tuli valmistada disaini ja materjalide piiratud palettideks. Söögilaud on ilus kombinatsioon puidust ja valgest värvitud rauast ning seda täiendavad mitmed väljaheidetailid, mis kujutavad endast naturaalse puidust plokke.

Magamistuba on väga ilus ruum, millel on suur piltaken vaatega Alpidele. Aken võimaldab ka rikkalikult loomulikku valgust, nagu klient seda soovib.

Enim Postitused

Häid Ideid

Kategooriad: